21 Ağustos 2018 Salı

JAMAİS VU


Tanrım işte femme fatale. Dişi kara koyun. Yazgım tırmanıyor bayırı ve bakırı. Işığın körü yaratıklar. Ve kurtların yağması. O bir dolphin. Dolgun, çılgın, aşeren. Bir miyase karadul. Geceler pusatlı. Kılıç ışıldar. Kamalar saplanır. Ve çıkar. Aylandız gece. Kanla yazılır geçmiş. Çırılçıplak ayaklar. Hac ve haçın çivisi. Kaptanıderyalar. Bir serdengeçti. Dönüyor boşlukta fendi. Anlamını yitirir Capella. Füruu kemiriyor Satürn'ü. Kanıksanır yazgılar. Görürde Avernus'...u.
Yaralı gövde. Vulva terörüdür. Titriyor erimsizlik. Afrodit körü. Gök gürültüsüdür Zeus. Acunlar yakınmaz artık. Demir tozunun gözyaşı. Ilık filiz - Canhıraş tomurcuk. Kuru ekin sapları. Fildişi okları, balık derisi. Ve subayları başbuğun. Sarkan söğüt. Sadaklar. Ve yalınayak. Vortisist Konfüçyüs'ün. Yürek tefecin havalar. Telli turna yeşili. Kedinin - Elektriğin efendisi. Taç yapraklarının hortlağı. Arşidükle yatan aşiret kralı. Boğuldu Finikeli. Ve suyun ölümünde sarsılıyor ay.
Pars iskeleti. Çil mermer. Horoz düğün yapıyor. Alevden annenin kolları. Su perileri. Tepeleri arşınlar Azev. Kıkırdayan düşlerin. Usulca süzülür yılan. Kovuğunda sıçrıyor sıçan. Ağlayan pisi. Durgun su krallığı. Avlaklardan av. Balçıklar suyu. Gençlik. Ağda imparatorlukları. Ve pörsük ruhu dağ hayvanının.
Kör gururlar. Gergef örer Arakne. Aynı divanda oynayan güller. Terleyen ırmak. Alçalıyor şafak. Köpek adalarının kelebeğinde - Kanat çırpan bizon. Sıyrılıyor kınından. Ağlıyor kemik. Burgaçlar ekimozu. Düşten güzeldi çok eskilerde. Hayaletler ve kulelerden baş aşağı. Dut ağacının hası. Uyuyanların yüzü.
Sus diyordu sus.
Ölünün ruhu toprağı gördü...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder