18 Mayıs 2019 Cumartesi




1-Batı edebiyatının anası Binbir gece masallarıdır. 800 lü yıllarda batı derebeylikle yönetilip birbirini keserken Harun Reşit, Şarlman'a çalar saat hediye etmişti....

2-Ortaçağda kadınları yakıyor ve -kanibalizm- insan eti yiyerek açlığını gideriyordu batı (kanibalizme bakın!). Doğu ise yıldızları gözetliyordu, El Gühel, Arapça çift yıldız o zamanın müreffeh doğusunun bir keşfiydi.

3-Engizisyon ve giyotinle 1800 lü yıllara kadar tüm ahalinin celladı olan, barbarca katliamlar yapan, insan öldüren batıya karşılık, doğuda padişahlar ve çevresinde bir kaç kişi idam edilmiştir. 

4-Aç ve sefil batı sömürgeler bulabilmek için okyanusa açıldı ve dünya tarihinin en büyük soykırımlarını gerçekleştirdi, bunun adı kaşifler yüzyılı oldu, oysa kan içme bayramlarıdır. Tarih boyunca ve hala süren Haçlı seferleri soykırım seferleridir.

5-Shakespeare, en ufak bir imge, metafor ve soyutlamadan habersizken -inceleyin- Evliya Çelebi akıllara durgunluk veren bir edebiyat geliştirdi, ahlaksız ve satılmış laik tarihçiler -halen çok sayıda var bu satılmış nesil- Çelebi'nin düş gücünü aşağılamaya çevirip, tiyatro süpürgecisi Şekspir'i ilah ilan ettiler. Bu tarihçiler, şerefsiz ve hayasız bir batı yanlısı, tasmalı köpek sürüsüdür. Tarihte bu denli hain bir kuşak yetişmemiştir. Tarihimizin yağmalanmasına, çalınmasına aracılık eden profesörler vardır bu ülkede (bakınız; Özgen Acar külliyatı)

6-Roman binbir gece masallarıyla başladığı halde, hayasız ve ahlaksız laik tarihçiler batıyı romanın anası ilan ettiler, hainler işbaşındaydı.

7-Newton'u yer çekimini başına elma düştü mavalıyla masallaştıran batı yanlısı ahlaksız tarihçilerimiz, cebirsiz çözülemeyen bu problemlerin, 500 yıl önceki Ortadoğu medeniyetlerince keşfedildiğini gözlerden kaçırdılar.

8-Bugün batıda ne Yaşar Kemal vardır, ne Nazım Hikmet, ne Yunus, ne Evliya Çelebi. teknolojik anlamda geride kaldığımız doğrudur ama laik ve hain tarihçileriniz, sanatçılarınız, batının Boğaziçi, Robert kolej gibi sömürge okullarından mezun satılık hainler, Lavrensi baş tacı yaparak, Arap bizi arkadan vurdu yalanını yayarak ülkeyi ele geçirdiler. Bu o kadar alçak ve aşağılık bir yalandır ki İngilizlerin Çanakkale de soykırım yaptığını bile unutturmuştur, laik tarihçiler bu derece alçak hayasız ve satılmıştır. 













1-Osmanlı imparatorluğu yıkılırken Türklere soykırım yapmışlardır. 
 2-Cezayirde Fransızlar soykırım yapmıştır.
 3-Hitler sadece Yahudilere değil, Ruslar'ada soykırım yapmıştır. ...
 4-İngilizler soykırımın anavatanıdır, ilginçtir dünyada soykırım yapmadığı ülkeler sayılır.
 5-İspanyollar tüm latin Amerika'nın babasıdır.
 6-Hollanda, Güney Afrika, Rodezya'nın İncil tüccarıdır.

Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya, batı Avrupa birliği olup, dünyada Avustralya'dan, Kanada'ya, Honk Kong'dan, latin Amerika'ya tüm dünyayı yağmalamışlar ve bunun adını bizim gibi sömürge ülkelerin tarihine keşifler yüzyılı, merkantilizm, endüstriyel maden çağı gibi adlarla yazdırarak işbirliği yapmış ve bizzat halkları, işbirlikçi yöneticiler, kolonyal kamçılı valilerle beraber sömürmüşlerdir.

7-Amerika bir sömürgedir, ama Avrupa birliği, tüm gücünü bu üsse yığarak, bir zombi yaratmış ve köle iktidara yürüyerek, sömürüye ortak olmuş, bağımsız ve merkezi bir deve dönüşerek, yeni sömürgeciliğin anavatanı olmuştur. Fransa, Louisiana'yı 1803'de İngilizler'e satarak, Amerika'nın bir sömürge parçası olduğunu kanıtlamıştır. 

Batının tanrısı yoktur ve nükleer gücüyle, beşeri dünyaya yönelik azgın ve kanlı saldırılarıyla, insan soyunun en azılı düşmanıdır.















> çiçeğin ruhu, ateş penbesi
>
> Tanrı
>
> dişimi damağıma çakan biri mi var, altmış yıldır orada bir Dor sütünu gibi duruyor
> iyi bir marangozmuş o
>> dernek olarak, kadınlara kurs verir, okuma yazma bröveleri dağıtırdı, hepsi misyoner ve Hindu, kamçılı vali propagandası
>>>
>>>>
>>>> Spartaküs burada rakibi olan köle arkadaşlarını öldürerek özgürlüğüne kavuşuyor ama bu acıyı unutamadığı için isyan ediyor. Roma lejyonlarını uzun süre yenilgiye uğratıyor, ama düzensiz birliklerin, düzene ve sisteme yenilmek alınyazıları olduğu için, sağ kalan arkadaşlarıyla son bir çare olarak Afrika kıyılarına kaçmak istiyor. Alın yazısı her zamanki gibi yoksulun başarısını engelliyor, esir düşen arkadaşlarının, yerini bildirmeleri sonucu yakalanarak, çarmıha geriliyor. SPARTAKÜS OLUYOR!!!
>>>
>>>
>
> Dostoyevski nin suç ve cezasının ilk ve son sayfasına baktım cinayetten söz ediyor,
>>> dünya dostoyevskiyle dolu, gürcistan da elektrik tesisatçısı bir arveled dostoyevski vardı, yazı yazmaktan elektrikle oynamak daha büyük iştir derdi. telaşa gerek yok!!!        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder